Pottersontwerpen projecten
VV SHO
kantine

Bij Potters Ontwerpen zijn we trots op de kans die we hebben gekregen om de kantine van voetbalvereniging SHO in Oud-Beijerland te ontwerpen en realiseren. Ondanks een klein budget en beperkte middelen, hebben we een indrukwekkende transformatie weten te bewerkstelligen. Met creativiteit en slim ontwerp hebben we de middelen optimaal benut en een sfeervolle omgeving gecreëerd die perfect aansluit bij de identiteit van SHO.

Dankzij slimme oplossingen en hergebruikte materialen hebben we een eigentijdse en gezellige kantine gerealiseerd waar spelers, supporters en vrijwilligers zich thuis voelen. Het succes van dit project is mede te danken aan de onschatbare hulp van de vele vrijwilligers die zich met enthousiasme, toewijding en hard werk hebben ingezet. Samen hebben we een ruimte gecreëerd waar SHO met trots op kan terugkijken, en dat allemaal binnen het beperkte budget.

Bij Potters Ontwerpen geloven we in de kracht van samenwerking en het omarmen van uitdagingen. Het ontwerpen en realiseren van de kantine van VV SHO is een perfect voorbeeld van wat er mogelijk is, zelfs met beperkte middelen. Juist in situaties met beperkte middelen komt creativiteit des te meer naar voren. We zijn er trots op dat we hebben laten zien hoe we met inventiviteit en teamwork een project tot een succes kunnen maken.

Benieuwd hoe jij zou kunt samenwerken met Potters Ontwerpen? Neem vandaag nog contact op!