Pottersontwerpen projecten
Riverland Healthcentre
Nijmegen

Riverland, gelegen in een voormalige voedselwarenfabriek, biedt meer dan alleen fitness. Het is een crossover gym, oftewel crossfit + sportruimtes, waar naast personal training ook leuke groepslessen aangeboden worden. Natuurlijk kan er ook zelfstandig getraind worden.

Het is een sportschool die draait om gemeenschapsgevoel en een gezonde levensstijl. Bij Riverland gaat het niet alleen om bewegen, maar ook om gezonde voeding en een gebalanceerd leven.

Bij Riverland is men niet alleen gericht op het runnen van een succesvol bedrijf, maar ook op het teruggeven aan de maatschappij. Men zet zich in voor sociale en sportieve initiatieven voor wijkkinderen en buurtbewoners, omdat ze geloven in het belang van gemeenschap en samenwerking.

Potters Ontwerpen heeft het interieur van deze locatie vormgegeven. We hebben de bestaande installaties zichtbaar gehouden om het industriële karakter te benadrukken. Daarnaast hebben we nieuwe betimmeringen van zwart en wit geolied underlayment toegevoegd. Dit versterkt niet alleen de industriële uitstraling, maar creëert ook een warme sfeer en eenheid in het interieur.

Bij binnenkomst word je begroet door een imposant zwart eiland, dat dient als entreekassa en tevens als kookeiland fungeert. Hier worden verse shakes en salades bereid voor de gasten, waardoor gezonde voeding naadloos samensmelt met een actieve levensstijl.