Pottersontwerpen projecten
Monkey Town
Sliedrecht

Potters Ontwerpen was gevraagd een uitgebreid interieurontwerp voor Monkey Town Sliedrecht te ontwikkelen. Dit opmerkelijke project begon met het samenvoegen van twee afzonderlijke hallen tot één grote hal, waarbij we tevens extra dakvensters hebben toegevoegd om natuurlijk licht binnen te laten stromen en zo een lichte en levendige sfeer te creëren.

Vanaf de grond hebben we met zorg een ruimtelijke indeling gecreëerd die perfect aansluit bij het functioneren van de indoor speeltuin. Bij het ontwerp lag de focus op belangrijke aspecten zoals routing, de beleving voor de gasten, een efficiënte indeling van de keuken en bar en een optimale routing voor het personeel.

Naast ons interieurontwerp hebben we ook thematisering voor de locatie op maat ontworpen en geadviseerd over de verschillende speelstructuren die het thema van Monkey Town Sliedrecht versterken. We hebben ervoor gezorgd dat de locatie een unieke en aantrekkelijke sfeer ademt die kinderen en ouders onmiddellijk betovert.

Bij Potters Ontwerpen begrijpen we het belang van een doordacht interieurontwerp en thematisering voor het succes van een indoor speeltuin. Ons team van professionals staat klaar om uw visie werkelijkheid te maken en een onvergetelijke beleving te creëren voor uw bezoekers. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van een inspirerende en functionele speelomgeving voor uw family entertainment center.