Pottersontwerpen projecten
Monkey Town
Rotterdam

Voor Monkey Town Rotterdam hebben we een laser game area mogen ontwerpen en realiseren. Het thema van deze laser game, hoe kan het ook anders: de Rotterdamse haven.

De Rotterdamse haven bij nacht is een adembenemend schouwspel van verlichte industrie, imposante schepen en de reflectie van licht op het wateroppervlak. Terwijl de duisternis zich over de haven verspreidt, ontwaakt een andere wereld. De havenstad wordt verlicht door de schitterende lichten van kraaninstallaties, opslagtanks en vrachtschepen die de haven binnenvaren.

In de diepe stilte van de nacht weerklinkt het geluid van zacht klotsend water en het verre geroezemoes van havenactiviteiten. De schijnwerpers op de kades werpen een helder licht op de bedrijvigheid, terwijl arbeiders druk bezig zijn met het laden en lossen van goederen. De dynamiek van de Rotterdamse haven lijkt nooit te slapen, en de nachtelijke uren vormen een cruciale periode waarin schepen hun ladingen komen brengen of ophalen. Het samenspel van schaduwen en lichtstralen zorgt voor een magisch schouwspel dat de grootsheid van de haven in de nachtelijke uren accentueert.

Wil je ook een spannende laser game area? Neem dan even contact met ons op.