Pottersontwerpen projecten
Monkey Town
Den Haag

Potters Ontwerpen heeft een nieuwe en opwindende attractie mogen ontwerpen en bouwen voor speelparadijs Monkey Town Den Haag: een adembenemende blacklight laser game area met een space thema, exclusief ontworpen en gebouwd voor Monkey Town Den Haag. Deze unieke attractie biedt kinderen en volwassenen een buitengewone ervaring vol avontuur en opwinding.

Bij het betreden van de laser game area worden gasten direct ondergedompeld in een betoverende omgeving vol neonkleuren en futuristische decors. De ruimte is zorgvuldig ontworpen met blacklight effecten en verlichting, waardoor het gevoel ontstaat dat je verdwaald bent op een verlaten ruimteschip.

Dit spannende laser tag spel daagt deelnemers uit om hun behendigheid en strategische vaardigheden te testen, terwijl ze de laserstralen van tegenstanders ontwijken en strijden om zoveel mogelijk punten te scoren. De doolhofachtige opzet van de ruimte biedt eindeloze mogelijkheden voor tactisch spel en spannende confrontaties. Voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders zorgt de laser game area zorgt voor onvergetelijke en opwindende momenten vol plezier en competitie.

Wil je ook een spannende laser game area? Neem dan even contact met ons op.