Pottersontwerpen projecten
Hogeschool van Amsterdam
Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam heeft het concept "Iconen van Impact" ontwikkeld met als doel de gemeenschap te verbinden en te inspireren. Dit flexibele concept is ontworpen om medewerkers, studenten en bezoekers te informeren, inspireren en activeren. Door een eenduidige en visueel sterke basis te creëren, wordt content gemakkelijk uitwisselbaar en komt alles samen als een geheel.

Binnen het concept worden verschillende specifieke ambities van de HvA en hun impact centraal gesteld. Enkele voorbeelden hiervan zijn de iconen van Duurzaamheid, Diversiteit en Inclusie, Digitalisering, Impact in de Stad, Wendbaarheid en Weerbaarheid, Regie op Eigen Leerpad en een Rijke Leeromgeving.

Om deze iconen zichtbaar te maken, worden transparante piramides gebruikt. Deze piramides stellen projecten, onderzoeken, mensen en methodieken in de spotlights. Ze fungeren als visueel mechanisme voor samenhang en symboliseren het streven naar het hoogste. De piramides worden gepresenteerd in de herkenbare huisstijl van de HvA en benadrukken de waarde van impact, waarbij de betrokkenen bij het realiseren ervan worden erkend.

Via QR-codes kunnen mensen het online magazine bezoeken en meer achtergrondinformatie vinden over de verschillende projecten die gekoppeld zijn aan de iconen van impact.

De "Iconen van Impact" vormen de rode draad die de gemeenschap van de HvA verbindt en inspireert. Ze laten zien dat de ambities van de HvA niet alleen mooie woorden zijn, maar dat er daadwerkelijk werk wordt gemaakt van actuele thema's, impact, moderne opleidingen en onderzoek. Deze iconen bewijzen dat de HvA haar ambities serieus neemt en dragen bij aan de betrokkenheid en trots van de gemeenschap.

Benieuwd wat Potters Ontwerpen voor uw marketingcampagne kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op.