Pottersontwerpen projecten
Bounce Valley
franchise

Bounce Valley is het grootste airpark van Nederland. Met verschillende locaties verspreid door het hele land, waaronder Rotterdam, Eindhoven, Breda, Leeuwarden, Zoetermeer, Enschede en Middelburg, bieden zij avontuur voor jong en oud. De parken zijn voorzien van gigantische springkussens en zijn dé plek voor extreme fun, van wipe-outs tot obstacle runs.

Bounce Valley staat synoniem voor spanning, sensatie en onvergetelijke herinneringen. Of je nu een kind bent dat zijn energie kwijt wil of een volwassene die op zoek is naar een unieke en opwindende ervaring, de airparken hebben voor ieder wat wils.

Bij Potters Ontwerpen hebben we het voorrecht om verantwoordelijk te zijn voor de ontwikkeling van de huisstijl en interieurs van Bounce Valley. Met onze uitgebreide expertise in interieurontwerp hebben we gezorgd voor een optimale indeling en routing van gasten, waardoor een vlotte doorstroming en een naadloze ervaring worden gegarandeerd. Daarnaast hebben we met zorgvuldige planning gezorgd voor een efficiënte plaatsing van ondersteunende functies, zoals bijvoorbeeld keukens, om ervoor te zorgen dat het park soepel kan opereren en bezoekers ten volle kunnen genieten van hun avontuurlijke ervaring.

Bij elk project van Potters Ontwerpen beginnen we met een uitdagende lege hal en een zee van mogelijkheden. We stellen de juiste vragen en duiken diep in het merk om een interieur te creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook de essentie van het merk versterkt. Onze doelstelling is om een meeslepende beleving te creëren waarbij bezoekers worden ondergedompeld in een wereld van avontuur en plezier.

Onze creatieve ontwerpen transformeren lege ruimtes tot levendige omgevingen waarin elk detail nauwkeurig is gepland en geïmplementeerd. Van kleurenschema's tot verlichting, we streven ernaar om de visie van Bounce Valley tot leven te brengen en een onvergetelijke indruk achter te laten bij elke bezoeker.

Samen met ons getalenteerde team van ontwerpers, architecten en projectmanagers gaan we verder dan alleen het creëren van een interieur. We streven naar het leveren van een complete ervaring die bezoekers betovert, hen meeneemt op een reis vol avontuur en hen doet verlangen naar meer.

Kies Potters Ontwerpen en laat ons je helpen om een indrukwekkend interieur te realiseren dat niet alleen voldoet aan je functionele behoeften, maar ook het merk versterkt en gasten een onvergetelijke tijd van avontuur en plezier biedt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw project tot leven kunnen brengen.